鹿児島大学 工学部 先進工学科 電気電子工学プログラム

鹿児島大学 工学部 先進工学科電気電子工学プログラムElectrical and Electronics Engineering Program, Kagoshima University

Electrical and electronics engineering is playing a leading role in highly-developed science and technology, industry, and social life in the 21st century.

We devote all our effort to help students realize their dream.